Mtbgear.dk er en dansk webshop startet i 2021, med en ide om at skabe et rent mountainbikeunivers, hvor man kan nørde tøj og udstyr til MTB, uden at blive forstyrret af alt muligt andet. For dig betyder det, at alle de produkter du møder her, er til MTB.

Vi efterstræber os på, at have alle de fedeste brands indenfor sporten, og gør en dyd i at spotte de næste store trends, derfor kan du muligvis også møde brands du endnu ikke har stiftet bekendtskab med - og hvem ved, måske dit nye yndlingsbrand?

Hver dag arbejder vores team på, at holde dig opdateret indenfor modeller og brands, så du nemt og overskueligt kan følge tidens tendenser.

Vi bestræber os på, at give dig den bedste mulige oplevelse. Vores hurtige og kompetente - både i sporet og på kontoret ;-) - kundeservice, står altid klar, og vi er ikke tilfredse før du er tilfreds!

Udover webshoppen, driver vi en hybridbutik i Lind ved Herning sammen med Westcoastmx, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi til en high-five, kaffe eller sodavand.

Ønsker du at komme i kontakt med os, kan du kontakte os på info@mtbgear.dk eller på tlf: 93831943 indenfor åbningstiderne.

Tak for din tid, og tak for at du støtter os i at udleve vores drøm.

 

Med venlig hilsen,

Holdet bag mtbgear.dk