MTB Vinter udstyr & Tøj - Hvad er bedst?

MTB Vinter udstyr & Tøj - Hvad er bedst?

2 min. læsetid

Vi ved at det er vigtigt som rytter, at være pakket godt ind i varmt og tørt udstyr! 

Derfor vil vi her lave en liste over mærker vi synes du skal kigge efter, når vi snakker vinter udstyr til Mountainbiking! 

 

Først og fremmest er der nogle vigtige elementer vi skal have styr på, før vi vælger den korrekte jakke, trøje, bukser eller andet. Det vigtigste er at udstyret passer til dine behov!

I lille Danmark er vi ret så heldige med risiko for vådt vejr næsten hele året rundt.. Derfor er vores udvalg fokuseret på vand & vindtæt udstyr, heldigvis er de fleste store mærker rigtig skarpe til at producere udstyr til denne kategori. 

 

THOR - Kvalitet til fast lav pris!

Thor er Startet i 1980´erne af den svenske crosskøre Torsten Hallman, som havde en vision om at skabe et brand med simple designs, høj kvalitet & en fast lav pris - Det er Thor Racing lykkedes ret godt med! deres sortiment i MTB er ikke de største, men deres udstyr sikre dig en fast kvalitet & en pris der er spiselig for de fleste. 

Se THOR Pack Regnjakken her, som du får fra kun 559kr med vand & vindtæt materiale, ventilationer, lommer i begge sider & vandtæt lynlås. 

 

Leatt - Skyhøj Kvalitet! 

 

I 2001 da Dr. Christopher Leatt overvåger et dødsfald som følge af et Mototcross styrt, beslutter han sig for at udvikle et sikre udvalg af beskyttelse til sin egen søn, som på daværende tidspunkt også kørte Motocross. Efterhånden som folk så udstyret, voksede efterspørgelsen og hr. Leatt vælger at gå All-In på at producere et sikrer alternativ til beskyttelse i Ekstrem sport, som Motocross, Mountainbike, Enduro og så videre. 

 

I dag er Leatt et anerkendt mærker hele verden over, på tværs af sportsgrene, og det er de grundet deres utrolig høje kvalitet, som sikre dig et produkt i sin egen klasse. 

 

Se det store udvalg Leatt byder på i "vinter" udstyr her.

 

IXS - Fox - 100% - Shimano er bare nogle af de mærker som også er dygtige til at producere højkvalitets udstyr til MTB i de kolde måneder, se hele vores udvalg her.

 


LÆS MERE

Log ind

Glemt din adgangskode?

Har du ikke en konto endnu?
Opret konto