Postadresse:
Industriparken 11B 
7400 Herning 
Cvr-nr: 42167452 

Priser 
Alle vores oplyste priser er inklusiv den danske moms på 25%. Vi tager forbehold for fejl i de aktive priser, og tager yderligere forbehold for at ændre priserne uden varsel.

Levering, forsendelse og afhentning
Levering foregår med PostNord eller GLS alt efter kundens behov. Ved køb for mere end DKK 500,- inkl. moms sendes varerne fragtfrit til forbrugere i Danmark, dog med undtagelse af IKKE brofaste øer. Under normale omstændigheder kan du forvente at vi afsender pakken afsted indenfor 1-3 dage. Hvis der skulle opstå en forsinkelse eller lignende, vil du få besked via mail eller telefon. 

Betaling
Du kan hos mtbgear.dk betale med følgende betalingsalternativer: Mastercard, Shop Pay, Mobilepay og Visa.

Fortrydelse af bestilling
Ønsker at du fortryde din bestilling umiddelbart efter du har lagt en ordre, bedes du sende en mail til info@mtbgear.dk, hvor du i emnefeltet skriver "Fortrydelse + ordrenummer".

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret. Din fortrydelsesret udløber 14 dage efter du fysiske har modtaget din ordre. Du skal inden 14 dage efter modtagelse have sendt dine varer retur til mtbgear.dk Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sunhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige hensyn ikke er egnet til at blive returneret. Yderligere mister du din fortrydelsesret ved køb af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer, eller som har fået et tydeligt personligt præg, som f.eks. varer købt med personligt påtryk logo, navn eller lignende. 

Du står som udgangspunkt selv for udgifterne i forbindelse med returneringen af varen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Bestilt i forkert størrelse
Gå ind på shoppen og find din nye størrelse, hvorefter den blot skal bestilles på samme måde. Derefter sender du blot den forkerte størrelse retur til os. Du kan altid henvende dig på mail til info@mtbgear.dk, hvor vi vil være klar til at hjælpe dig.

Emballagen
Varer som sendes retur skal sendes enten, i original indpakning eller andet som findes på samme niveau rent sikkerhedsmæssigt. Ved returnering af fodtøj i original kasse, må den originale skokasse ikke benyttes som forsendelseskasse, da det bryder fortrydelsesretten.

Reklamation
Er varen forsinket eller har varen en fejl? Så skal du sende os en mail på info@mtbgear.dk med dokumentation på fejlen, da det som oftest sker under levering og vi derfor skal kunne bevise overfor fragtmanden, hvad der er sket under leveringen. 2 år efter modtagelsen af varen ophører din reklamationsret i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er aftalt med en medarbejder.

Nyhedsmail
Du kan tilmelde eller afmelde dig vores nyhedsbrev som du vil. Er du tilmeldt vores nyhedsbrev accepterer du samtidig at vi kan sende dig mails med nyheder, tilbud og hvis du lægger noget i kurven, men ikke gennemfører dit køb.

Materiale
Priser, billeder, information og produktbeskrivelse bliver benyttet i samarbejde og med godkendelse af Westcoastmx.

Kontaktoplysninger 
mtbgear.dk /v. MTBgear I/S
Industrivej 11B
7400 Herning

CVR nr. 42167452
Etbaleringsår: 2021
Mail: info@mtbgear.dk